Heb jij een gekwalificeerde auditor nodig?

Hoe staat jouw organisatie ervoor op het gebied van kwaliteit? Onze ervaren auditoren zijn thuis in verschillende branches. Ben jij op zoek naar een gecertificeerde auditor met oog voor detail? Zowel certificerende instellingen als bedrijven kunnen bij Swicon terecht.

Een audit geeft inzicht in het kwaliteitsniveau van jouw organisatie.

Niet alleen krijg je inzicht in je huidige processen, maar ook in de vervolgstappen om je werkwijze te verbeteren. Bij Swicon kun je ervaren auditoren inhuren om jouw kwaliteitsmanagementsysteem te beoordelen. Onze auditoren hebben de opleiding Lead Auditor Course (LAC) afgerond en zijn dan ook gecertificeerd.

De auditoren hebben ervaring binnen verschillende branches en hebben een sterke achterban waar zij op kunnen terugvallen. Bovendien bestaat ons team uit doorgewinterde ondernemers, waardoor wij weten waar jij tegenaan loopt. 

Ondersteuning van certificerende instellingen
Kan jouw certificerende instelling hulp gebruiken? Bijvoorbeeld bij drukte of uitval van personeel? Ook dan kan Swicon je ondersteunen. Onze gekwalificeerde auditoren worden regelmatig ingehuurd door certificerende instellingen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Contact opnemen
Kwaliteit op elk niveau waarborgen?

Swicon denkt met je mee. Neem vrijblijvend contact met ons op.