Interne audit ISO 9001

Ontdek met de training Interne audit ISO 9001 alles over het auditen van een ISO 9001:2015 kwaliteitssysteem en het opzetten van een rapportage.

Interne audit ISO 9001 (praktijktraining)
Tijdens de training Interne audit ISO 9001 leer je alles over het auditen van een ISO 9001:2015 kwaliteitssysteem. We gaan er tijdens de training vanuit dat er reeds aantoonbare kennis aanwezig is over de norm ISO 9001. Ter voorbereiding zal een case aangeboden worden die dient te worden voorbereid voorafgaand aan de training. Met de komst van de nieuwe generatie ISO-normen heeft risicomanagement een belangrijke plaats gekregen in het kwaliteitssysteem en hier zal dan ook nadrukkelijk aandacht aan worden besteed tijdens de cursus.

Na de Interne audit cursus ISO 9001 kun je een interne audit uitvoeren op het ISO 9001:2015 kwaliteitssysteem, weet je hoe je een audit uitvoert en hoe je zelf een auditprogramma opzet.

Doelgroep
De Interne audit training ISO 9001 is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij het kwaliteitssysteem. Bijvoorbeeld KAM-coördinatoren, kwaliteitsmedewerkers en QHSE-managers.

Na de cursus

  • Kun je de processen op risico auditen i.p.v. je collega ‘beoordelen’
  • Kun je een interne audit uitvoeren op het ISO 9001 kwaliteitssysteem
  • Kun je een auditprogramma opzetten, inclusief rapportage

Interesse in deze opleiding? Neem contact op: 

Velden met een * zijn verplicht

Kwaliteit op elk niveau waarborgen?

Swicon denkt met je mee. Neem vrijblijvend contact met ons op.