Swicon is jouw partner in kwaliteit en klanttevredenheid

Vol energie je onderneming runnen - en tegelijkertijd voldoen aan alle kwaliteitseisen? Onze kwaliteitsadviseurs denken op elk niveau met je mee. Of het nu om certificering, accreditatie, kwaliteitscontrole of advisering gaat.

Ons team bestaat uit kwaliteitsprofessionals én doorgewinterde ondernemers.

Daardoor weten wij als geen ander waar jij als ondernemer tegenaan loopt. Vol energie je onderneming runnen - en tegelijkertijd voldoen aan alle kwaliteitseisen? Onze kwaliteitsadviseurs denken op elk niveau met je mee. Of het nu om certificering, accreditatie, kwaliteitscontrole of advisering gaat.

Het Swicon-systeem (handboek, procedures, formulieren) is opgezet door zowel auditoren als ondernemers. Het resultaat? Een compact en bewezen kwaliteitssysteem dat door ondernemers niet als last wordt ervaren. Bovendien heeft Swicon een commissie waarin auditoren en ondernemers vertegenwoordigd zijn. Daardoor wordt ons systeem steeds toegankelijker en slimmer. 

Swicon helpt je op de volgende gebieden:

  • Ondersteuning bij certificering en accreditatie
  • Uitvoering van audits, inspecties en mystery shopping
  • Advisering bij het verhogen van de kwaliteit
  • Tijdelijk KAM-management uit handen nemen
  • Opleidingen en trainingen 

Investering in tevreden klanten (en in meer omzet)
Met Swicon investeer je in kwaliteit. We helpen je de klanttevredenheid te verhogen en daarmee het rendement. Een tevreden klant is immers een klant die graag terugkomt én reclame voor je maakt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Contact opnemen
Kwaliteit op elk niveau waarborgen?

Swicon denkt met je mee. Neem vrijblijvend contact met ons op.