Welk certificaat wil jij behalen? Swicon helpt je verder.

Wij ondersteunen je bij het verkrijgen van diverse certificaties; van ISO 9001 tot NEN-EN 1090. Dit doen wij met ons bewezen Swicon-systeem, dat wij samen met jou vertalen naar een kwaliteitssysteem op maat. In vier stappen helpen wij je naar het gewenste certificaat. 

Het behalen van een certificaat begint bij een praktisch (en eigen) kwaliteitssysteem.

Wil jij voldoen aan de eisen van de norm, wetgeving, branche - maar ook aan de behoefte van je organisatie? Dan is de implementatie van een managementsysteem een logische stap. Op basis van jouw bedrijfsidentiteit en doelstellingen realiseren wij een kwaliteitssysteem op maat.

Op basis van het bewezen Swicon-systeem, dat is ontwikkeld door auditoren én ondernemers, helpen wij je in vier stappen naar het gewenste certificaat:

  1. Nulmeting: Hoe staat jouw organisatie ervoor?
  2. Opzetten managementsysteem: Wat wordt de nieuwe werkwijze?
  3. Interne audit en directiebeoordeling: Is het beoogde resultaat behaald?
  4. Begeleiding bij de certificeringsaudit: Voldoe je aan alle eisen?

Verbeter doorlopend je organisatie
Een managementsysteem helpt je niet alleen kwaliteit te waarborgen, maar ook je organisatie doorlopend te verbeteren. Doordat je de werkwijze vastlegt in een systeem, weet je bij elk project precies wat er te doen staat. Bovendien leg je de kennis van je team vast - waardoor de kwaliteit van je diensten altijd op het juiste niveau blijft. Het resultaat? Tevreden klanten, betrokken medewerkers en ijzersterke processen.

Swicon heeft jarenlange ervaring en expertise
Samen met jou en je team realiseren wij een organisatiegedragen managementsysteem dat voldoet aan de norm, wet én de behoefte van je organisatie. Meer weten over onze aanpak? Neem gerust contact met ons op.

Contact opnemen
Kwaliteit op elk niveau waarborgen?

Swicon denkt met je mee. Neem vrijblijvend contact met ons op.