Swicon is jouw partner in kwaliteit en klanttevredenheid

Vol energie je onderneming runnen - en tegelijkertijd voldoen aan alle kwaliteitseisen? Onze kwaliteitsadviseurs denken op elk niveau met je mee. Of het nu om certificering, accreditatie, kwaliteitscontrole of advisering gaat.

ISO 17021

Laat je accrediteren volgens de ISO 17021 norm

Als audit- en certificeringsinstelling, dien je als vanzelfsprekend betrouwbaar en onafhankelijk te zijn. Jij toetst producten en/of diensten van bedrijven en instellingen en geeft op basis van de resultaten een beoordeling of het bedrijf of de instantie gecertificeerd mag worden. Je moet als certificeringsinstelling daarom een zeer goede naam hebben. Een organisatie beoordelen en op basis hiervan wel of niet certificeren, kan voor het bedrijf zelf een enorm verschil maken. Als jij optimale betrouwbaarheid en onafhankelijkheid wilt uitstralen, laat je dan accrediteren volgende de ISO 17021 norm. Deze norm is specifiek bedoeld voor certificeringsbedrijven en is een nationaal en internationaal gerenommeerde certificering. 

 

Wat vereist een ISO 17021 certificaat van jouw organisatie?

Als jij geaccrediteerd wilt worden met een ISO 17021 certificaat, dan moet je aan nogal wat eisen voldoen. Ten eerste moet je een degelijke en vooral ook een transparant keuringsproces uitvoeren en zorgen dat het proces naspeurbaar wordt om de transparantie te vergroten. Tijdens het proces mag er absoluut geen twijfel bestaan over je onafhankelijkheid en onpartijdigheid. De verschillende werkprocessen in het bedrijf volgens ISO 17021 moeten partijdigheid voorkomen. Daarnaast is de expertise van de auditoren in je organisatie erg belangrijk. Zij moeten aantoonbaar over voldoende kennis beschikken en capabel zijn om een audit uit te voeren. Tenslotte moet je een goed functioneren managementsysteem opzetten voor volledige beheersing van de processen.

 

Je ISO 17021 norm behalen met Swicon

Ben jij een certificeringsbedrijf en wil jij je betrouwbaarheid en onafhankelijkheid waarborgen? Dan kun je niet buiten de ISO 17021 norm. Het is zelfs logisch, dat je als certificeringsinstelling zelf ook gecertificeerd bent. Een ISO 17021 norm behalen kan een stuk gemakkelijker worden, als je hiervoor Swicon inschakelt. Wij begeleiden en adviseren bedrijven en instellingen die ISO gecertificeerd willen worden. Ook jou kunnen we alles vertellen over wat er komt kijken bij de implementatie van een ISO 17021 certificering. Neem hiervoor gerust contact met ons op, dan helpen wij je graag verder.

MEER INFORMATIE? NEEM CONTACT MET ONS OP!
Kwaliteit op elk niveau waarborgen?

Swicon denkt met je mee. Neem vrijblijvend contact met ons op.