Swicon is jouw partner in kwaliteit en klanttevredenheid

Vol energie je onderneming runnen - en tegelijkertijd voldoen aan alle kwaliteitseisen? Onze kwaliteitsadviseurs denken op elk niveau met je mee. Of het nu om certificering, accreditatie, kwaliteitscontrole of advisering gaat.

ISO 17065

Een betrouwbare partij met ISO 17065 certificering

Instellingen die certificeren en dus een certificaat aan producten, diensten of processen van bedrijven leveren, moeten zeer betrouwbaar zijn. Aangezien dergelijke certificerende instellingen niet perse een overheidsinstelling hoeven te zijn, kan een ISO certificering het nodige vertrouwen geven. Als keuringsinstantie geldt hier specifiek ISO 17065 voor. Wanneer je deze certificering voert, dan geeft dit aan dat je in hoge mate betrouwbaar en onafhankelijk bent. Het proces om te komen tot een beoordeling van een bedrijf of instelling, wordt transparant uitgevoerd en ligt vast. Het spreekt overigens vanzelf, dat je als certificeringsinstelling zelf ook gecertificeerd bent. 

 

Een ISO 17065 certificaat door middel van accreditatie

Er mag bij keurings- certificeringsinstellingen geen enkele twijfel bestaan over de betrouwbaarheid en onafhankelijkheid. Daarom hebben deze instellingen een zeer betrouwbaar keurmerk nodig die zowel nationaal als internationaal erkend wordt. Dergelijke instellingen kunnen zich officieel laten erkennen en dit wordt accreditatie genoemd. De controle om geaccrediteerd te worden met een ISO 17065 certificaat, wordt uitgevoerd door de Raad voor Accreditatie (RvA) of door een officieel aangewezen andere instantie. Het ISO 17065 certificaat geeft aan dat je als certificeringsinstelling een managementsysteem hebt ingevoerd die de onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie waarborgt. 

 

Met Swicon een ISO 17065 certificering behalen

Zoals je ongetwijfeld uit de dagelijkse praktijk weet, vergt de invoering van een ISO certificering veel werk en heeft dit grote impact op de gehele organisatie. Werkzaamheden moeten wel door blijven lopen, terwijl er een managementsysteem geïmplementeerd wordt. Daarnaast is er een bepaalde mate van kennis nodig om het gehele traject te doorlopen, inclusief de audits. Je doet er daarom goed aan om hiervoor Swicon in te schakelen. Wij zijn de experts op het gebied van ISO certificering en hebben al vele bedrijven ondersteuning geboden. Ook voor een ISO 17065 certificering behalen, nemen wij je veel werk uit handen. Wil je meer weten over onze dienstverlening? Neem dan dan contact met ons op, dan leggen wij je alles uit.

MEER INFORMATIE? NEEM CONTACT MET ONS OP!
Kwaliteit op elk niveau waarborgen?

Swicon denkt met je mee. Neem vrijblijvend contact met ons op.