Swicon is jouw partner in kwaliteit en klanttevredenheid

Vol energie je onderneming runnen - en tegelijkertijd voldoen aan alle kwaliteitseisen? Onze kwaliteitsadviseurs denken op elk niveau met je mee. Of het nu om certificering, accreditatie, kwaliteitscontrole of advisering gaat.

ISO 9001 certificaat behalen

Hoe ga jij je ISO 9001 certificaat behalen

Het zal je ongetwijfeld al eens opgevallen zijn, dat veel bedrijven ISO 9001 gecertificeerd zijn. Dit is niet voor niets. ISO 9001 is internationaal de meest gebruikte kwaliteitsnorm voor bedrijven. Door een ISO 9001 certificaat te behalen, geef je als bedrijf aan dat jij de allerhoogste kwaliteit nastreeft én behoudt. Het is niet zomaar even een kwaliteitsnorm dat leuk staat op je website of op het briefpapier. ISO 9001 houdt in dat je alle benodigde procedures en registraties volgens de ISO normering hebt uitgevoerd. Een ISO 9001 geldt niet enkel voor een bepaald onderdeel of afdeling, het treft je gehele organisatie. Iedere afdeling en iedere werknemer krijgt hier bij de implementatie mee te maken. 

 

Waarom een ISO 9001 certificering behalen?

Omdat de implementatie van een ISO 9001 certificaat best wel wat voeten in de aarde heeft, vraag jij je misschien af waarom het goed is om een ISO 9001 certificering te behalen? Omdat ISO 9001 een internationaal gebruikte normering is betreffende kwaliteitsmanagement, geeft dit aan dat jij kwaliteit zeer serieus neemt. Dit trekt nieuwe klanten die uit zijn op kwaliteitsproducten en -diensten en hiermee garandeer je de kwaliteit voor bestaande klanten. ISO 9001 stelt je in staat om om meer inzicht te krijgen in alle kwaliteitsaspecten in de organisatie. Hiermee krijg je risico´s beter in beeld en is het gemakkelijker om een kwaliteitsbeleid met kwaliteitsdoelstellingen op te stellen. Daarnaast stelt ISO 9001 de klant centraal, waardoor je een beter inzicht krijgt in de behoeftes van je klanten.

 

Ondersteuning bij ISO 9001 certificaat behalen met Swicon

Bij Swicon zijn wij gespecialiseerd in ISO certificering. Al vele bedrijven hebben wij geholpen bij het behalen van een ISO 9001 certificaat. Voor ondersteuning bij een ISO 9001 certificaat behalen, kun je een beroep op de specialisten van Swicon. Wij begeleiden je tijdens het gehele traject en tijdens de audits. Het is vanzelfsprekend dat jij niet over de volle kennis beschikt voor het invoeren van een kwaliteitsmanagement systeem. Laat dit aan ons over, dan ben jij binnenkort succesvol 9001 gecertificeerd. Neem contact met ons op als jij ook ondersteuning wilt bij het behalen van je 9001 certificering. Wij leggen je graag uit hoe wij je verder kunnen helpen.

MEER INFORMATIE? NEEM CONTACT MET ONS OP!
Kwaliteit op elk niveau waarborgen?

Swicon denkt met je mee. Neem vrijblijvend contact met ons op.