Swicon is jouw partner in kwaliteit en klanttevredenheid

Vol energie je onderneming runnen - en tegelijkertijd voldoen aan alle kwaliteitseisen? Onze kwaliteitsadviseurs denken op elk niveau met je mee. Of het nu om certificering, accreditatie, kwaliteitscontrole of advisering gaat.

ISO 9001 certificering

Waarom kies je als bedrijf voor ISO 9001 certificering?

´De klant is koning´, is een veelgehoorde uitspraak als bedrijven het over hun klantenservice hebben. Maar is dit ook zo? Als bedrijf kun je wel denken dat de klant koning is, maar hoe ervaart de klant zelf jouw organisatie? Dit is het grote verschil tussen een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf en een bedrijf die geen ISO 9001 certificering heeft. Het uitgangspunt bij een ISO 9001 certificering, is om de kwaliteit van je producten en diensten vanuit het oogpunt van de klant te bezien en niet vanuit de zogenaamde ivoren toren van jouw organisatie. In de praktijk betekent dit dat je soms grote veranderingen in de organisatie moet doorvoeren. 

 

Hoe kun je een ISO 9001 certificering behalen?

ISO 9001 is de meest bekende en erkende certificering wereldwijd. Omdat je de klant centraal stelt, worden bepaalde onderdelen in de verschillende bedrijfsprocessen anders bekeken en moet de manier van werken soms veranderen. Naast de invoering van een kwaliteitsmanagementsysteem, vergt een ISO 9001 certificering behalen ook een mentaliteitsverandering. Soms moet er afgeweken worden van vaste patronen en moeten er nieuwe werkmethoden ingevoerd worden. Dit alles om de kwaliteit van je producten en dienstverlening naar een hoger niveau te brengen. Je kunt je voorstellen, dat dit een grote impact heeft op je organisatie en werknemers. Schakel dan de hulp van Swicon in. Als certificeringsexpert kunnen wij je begeleiden. 

 

Met Swicon krijg je ondersteuning bij een ISO 9001 certificering behalen

Met een ISO 9001 heb je een zeer gerenommeerde certificering en waarmee je jouw betrouwbaarheid en hoge kwaliteit waarborgt. Met een dergelijke certificering krijg je nieuwe klanten en behoudt je de huidige klanten, omdat je de allerhoogste kwaliteit aanbiedt. Omdat de invoering van een ISO 9001 certificering veel impact heeft op de organisatie en bedrijfsprocessen door moeten blijven lopen, doe je er goed aan om Swicon in te schakelen. Wij zorgen voor een zeer deskundige ondersteuning bij een ISO 9001 certificering behalen. Wij begeleiden jou tijdens iedere stap in het traject. Wil je meer weten over hoe wij jou kunnen ondersteunen? Neem dan gerust contact met ons op.

MEER INFORMATIE? NEEM CONTACT MET ONS OP!
Kwaliteit op elk niveau waarborgen?

Swicon denkt met je mee. Neem vrijblijvend contact met ons op.