Swicon is jouw partner in kwaliteit en klanttevredenheid

Vol energie je onderneming runnen - en tegelijkertijd voldoen aan alle kwaliteitseisen? Onze kwaliteitsadviseurs denken op elk niveau met je mee. Of het nu om certificering, accreditatie, kwaliteitscontrole of advisering gaat.

ISO certificaat behalen

Wil jij met je organisatie een ISO certificaat behalen?

Voor bedrijven kan een ISO certificaat behalen een grote stap zijn in het verder professionaliseren van de organisatie. Als bedrijf heb je er alle belang bij dat klanten je zien als een betrouwbare partner. Als jouw organisatie bekend staat als betrouwbaar, dan trek je hier nieuwe klanten mee aan en behoud je ze ook. Daarnaast laat je met het optimaliseren en verbeteren van je bedrijfsprocessen, zien dat je een professionele organisatie bent die de kwaliteit van je producten en/of diensten serieus neemt. Een ISO certificaat behalen is voor veel bedrijven de kroon op hun al hun verrichte inspanningen, om te komen tot een gestroomlijnde en professionele organisatie. 

 

Hoe ga jij een ISO certificering behalen?

Een ISO certificering behalen doe je als bedrijf niet zomaar even. ISO is een internationale norm die erg veel gebruikt wordt. Als jij ISO gecertificeerd bent, dan geef je hiermee aan dat je staat voor de allerhoogste kwaliteit voor zowel je producten als diensten. Deze hoge kwaliteit moet doorgevoerd worden in alle bedrijfsprocessen in de organisatie. Het hele traject heeft grote impact op in iedere laag van je bedrijf en op je werknemers. Stapsgewijs wordt er een kwaliteitsmanagement systeem ingevoerd en uiteraard zijn diverse audits onderdeel van dit proces. Na invoering zorgt het kwaliteitsmanagement systeem ervoor dat je ook daadwerkelijk de hoge kwaliteit behoudt en hiermee ook je naam als een betrouwbaar bedrijf. 

 

Met Swicon krijg je begeleiding bij de ISO certificering behalen

Verkijk je niet op de impact die het behalen van een ISO certificering heeft op je organisatie en je personeel. Voor veel bedrijven houdt dit soms een geheel nieuwe manier van werken in. Een manier waar je geen spijt van krijgt, want met een ISO certificaat til jij je bedrijf naar een hoger niveau. Begeleiding bij de ISO certificering behalen is geen overbodige luxe. Swicon kan je hierbij helpen. Wij nemen je veel werk uit handen, zodat de dagelijkse bedrijfsprocessen niet in de knel komen. Daarnaast nemen wij veel ervaring en expertise mee, zodat ook jouw organisatie succesvol het hele traject aflegt. Wil jij ook ISO gecertificeerd worden en wil je weten hoe wij je hierbij helpen? Neem dan gerust contact met ons op.

MEER INFORMATIE? NEEM CONTACT MET ONS OP!
Kwaliteit op elk niveau waarborgen?

Swicon denkt met je mee. Neem vrijblijvend contact met ons op.